Onderzoek gewapende overval cafetaria

Groningen – De politie onderzoekt een overval op een cafetaria in de Floresstraat. De nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juni tegen 0.45 uur kwam daar een jongeman binnen die de medewerkster bedreigde met een vuurwapen en die geld eiste. Na de dreiging is hij met een nog onbekend geldbedrag vertrokken.

Signalement

een jongeman van naar schatting 16 jaar met een
smal postuur en een
lengte van ongeveer 1.70 a 1.75. Hij heeft een
getinte huidskleur en
opvallend grote donkere ogen. Zijn gezicht was bedekt met een
wit masker over zijn mond en neus, en
over zijn hoofd droeg hij een capuchon tot aan zijn ogen.
Hij vertrok na de overval in de richting van de Bataviastraat.

Opsporing Verzocht
Dit is de derde keer dat deze cafetaria doelwit is van een overval. Eerdere overvallen vonden plaats in februari en april. Deze laatste overval worden toegevoegd aan het al lopende onderzoek naar de eerdere overvallen.

Op 3 juni werden er in Opsporing Verzocht beelden getoond van de overval in april. Mogelijk is er van de overval van gisteravond beeldmateriaal beschikbaar; dat is onderdeel van het onderzoek.

Getuigen
Bent u getuige geweest of hebt u informatie, laat het ons dan weten. Of als u iets is opgevallen in de omgeving van de Floresstraat dat met deze overval te maken kan hebben. U kunt ons bereiken op 0900 8844